WORKSHOP

Välkomna till en inspirerande workshop med Vocal Six! Vi sjunger främst rytmisk musik som jazz och pop, där vi tar ut svängarna såväl musikaliskt som sceniskt, och jobbar gärna med detta på våra workshopar. Staffan coachar även barbershop. Som utbildade musikpedagoger och coacher har vi mycket matnyttigt att bjuda på! Det perfekta sättet att avsluta ett sådant samarbete på är naturligtvis med en gemensam konsert!

Rytmikövningar

Robban är vår rytmikpedagog med många nyttiga och roliga övningar i bagaget. Känn musiken i kroppen, träna din koordination och slipa på samtidigheten i kören. Ett rytmikpass är lämpligt att starta dagen med, före uppsjungningen.

Uppsjungningar

Låt Stefan sätta igång körens röster på hans eget speciella vis! Hela kroppen får vara med, och stämbanden får känna av olika sätt att jobba på. Din röst kommer garanterat att bli glad! Staffan använder sig gärna av en svängig puls och drillar samtidigt gehöret för att göra er riktigt varma i sångapparaten.

Intonationsövningar

Ibland kan det räcka med små förändringar i balans och vokaler för att kören ska låta så oerhört mycket bättre. Staffan har mycket matnyttigt att lära ut, och bjuder gärna på övningar för att skärpa öron och medvetenhet.

Nu äntligen kommer Vocal Six tillbaka, dessa fantastiska sångare och pedagoger. Du möter dem i en fartfylld och rolig verkstad, där vi får lära oss nya och svängiga låtar.

Noter

 • www.staffmusic.se
  Tango med Kristin (5 stämmor)
  I Left My Heart in San Francisco
  Wake Up
  John Blund
  I Get Around
  (5 stämmor)
 • På Gehrmans förlag finns:
  My Baby Just Cares For Me
  Hooked On a Feeling
  Livboj
  (5 stämmor + solo)
 • Fler arrangemang av Staffan finns på www.staffmusic.se.